Nieuw kwaliteitslabel RSS

Nieuw kwaliteitslabel RSS

Waarom een nieuw Federgon kwaliteitslabel voor de sector Recruitment, Search & Selection (RSS)?

Het nieuwe RSS-kwaliteitslabel is meer dan ooit een leidraad voor klant-bedrijven en kandidaten en biedt duidelijke kwaliteitsgaranties. Nu duurzaamheid steeds hoger op de agenda staat wordt kwaliteitsgarantie nog belangrijker. Kwaliteit is dan ook een doorslaggevend beslissingsargument bij de keuze van een goede HR-partner. Een HR-partner die door een juiste analyse en via juiste processen, de juiste fit garandeert. Het nieuwe RSS-kwaliteitslabel wil vooral dit engagement benadrukken. Klanten kiezen voor partnerships die lonen op lange termijn. Zorg ervoor dat ze voor uw organisatie kiezen en ga resoluut voor kwaliteit! Laat u certificeren! 

Klik op de banner hieronder om de brochure te downloaden!

3x juist

"Excellence and sustainable innovation are the new normal. Kwaliteit is veel meer dan conform de regels werken. In een rekruteringsproces gaat het over duurzaam talent en people management, over consistentie, synergie, aanpassingsvermogen, leren en groeien. Innoveren met en door mensen. Doet jouw organisatie dat? Ga de uitdaging aan en laat je certificeren.Verbeter jouw organisatie en onderscheid je!"

Paul Matthyssens • Decaan, Antwerp Management School

"Voor meer en meer organisaties is kwaliteit een prioriteit. Ook wat het rekruteringsproces betreft wordt er steeds vaker ingezet op en geïnvesteerd in kwaliteit. Duurzaam aanwerven van personeel loont immers op de lange termijn en heeft een positief effect op retentie, maar ook op de employer brand van een organisatie. Om dit te doen moeten er twee fundamentele basisprincipes gerespecteerd worden. In de eerste plaats moet een organisatie zich consequent engageren om elke sollicitatie te beantwoorden, maar ook de keuze voor de juiste rekruteringspartner is in dit verhaal essentieel. Kwaliteitslabels zoals het nieuwe RSS-kwaliteitslabel van Federgon zijn voor veel bedrijven een leidraad bij de keuze van de juiste partner en tilt het professionalisme van de sector op een hoger niveau."

Bauduin Auquier • Président, Institut des sciences du travail, UCL

"Ik ben ervan overtuigd dat samenwerken met een Rekrutering, Search & Selectie (RSS)-bedrijf met RSS-kwaliteitslabel een extra toegevoegde waarde geeft voor Niko Group en voor onze employer branding. Kandidaten beschouwen de samenwerking met een RSS-bedrijf ook als een belangrijke hulp en meerwaarde in hun loopbaan."

Jo De Backer • CEO, Niko Group

"Door samen te werken met een Rekrutering, Search & Selectie (RSS)-kantoor dat het RSS-kwaliteitslabel behaalde, kunnen we rekenen op een correcte methodologische en deontologische aanpak van onze Rekrutering & Selectie-opdrachten, met de correct gekwalificeerde en opgeleide consultants. Dit kwaliteitslabel biedt voor ons de beste garantie dat er op een wetenschappelijk verantwoorde wijze aan rekrutering & selectie wordt gedaan. Als Jessa Ziekenhuis vinden we ‘evidence based HR’ heel belangrijk."

Karel Bosmans • Directeur Personeel & Organisatie, vzw Jessa Ziekenhuis

"Het is een understatement te zeggen dat het succes en de groei van ons bedrijf bepaald worden door onze medewerkers. In de zoektocht naar de juiste mensen is het essentieel dat je in partnerschap kan werken met een Rekrutering, Search & Selectie (RSS)-kantoor dat het RSS-kwaliteitslabel heeft en dat goed begrijpt in welke omgeving we werken, maar vooral de cultuur van ons bedrijf kent. Dáár ligt de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van gecertificeerde RSS-kantoren."

Yves Hebb • HR Director, Van Moer Logistics

Wat gebeurt er met het bestaande Federgon Certified Membership?

Vanaf 30 juni 2017 vervalt het bestaande Federgon Certified Membership voor Recruitment, Search & Selectie-kantoren en wordt dit vervangen door het gloednieuwe kwaliteitslabel dat meer mogelijkheden biedt en deuren opent.

Recruitment, Search & Selection

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit nieuw RSS-kwaliteitslabel kunt u steeds terecht bij Ann Cattelain, Coördinator van de sector Recruitment, Search & Selectie van Federgon: 02 203 38 03 of via mail.

Inschrijven

Klik hier om het formulier in te vullen.